Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden - v2
-mode 21-05-2015


Algemene voorwaarden


Verzending & Levering
 Levering 
De levering van uw bestelling gaat per My Parcel, hiervoor brengen wij verzendkosten in rekening. De hoogte van de van de verzendkostsen staan onder `wat zijn de verzendkosten`. Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een e-mail met track en tracecode.

Bezorging:
Alle bestellingen die voor 14 uur zijn geplaatst, zullen de volgende dag geleverd worden met uitzondering op zondag en maandag.

FAQ’S VERZENDING & LEVERING

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden alles standaard traceerbaar via My Parcel.. De verzendkosten krijgt u bij betalen te zien. Bij pakketpost € 7,50 verzendkosten.

Voor bestellingen naar het buitenland hanteren wij de verzendtarieven van My Parcel.
Jlabels is niet aansprakelijk voor het zoekraken van post, wij verzenden de pakketten als traceerbare post met My Parcel. . Ook als u als klant een foutief adres of postcode of huisnummer heeft opgegeven, en het pakket door die reden weer naar ons retour wordt verzonden worden die verzendkosten door My Parcel aan ons doorberekend. Omdat u de fout heeft gemaakt zullen wij de verzendkosten op u moeten verhalen.


Kan ik een bestelling laten verzenden naar een buitenlands adres?

Ja, het is mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland Wij hanteren hiervoor de verzendtarieven van My Parcel. Kan ik een bestelling laten afleveren op een postbusadres?
Het is niet mogelijk om een bestelling te laten afleveren op een postbusadres of bij een postkantoor.
Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Ja het is mogelijk de artikelen op te halen bij onze schowroom in Oss, u dient dan uw bestelling te plaatsen in de webwinkel en telefonisch contact op te nemen. Telefoon 06-55531967.Voor een ophaaltijd af te spreken


iDEAL 
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

FAQ’S BETALEN
 Ontvang ik een papieren factuur?
Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, u zult uw factuur dan ook via e-mail ontvangen, dit om het milieu te sparen.

Is het veilig om te betalen ?

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. U herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webwinkel.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief btw?
De prijzen die vermeld worden zijn Exclusief btw.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Achteraf betalen is in onze webwinkel niet mogelijk.

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?

Zodra de bestelling is afgerekend, kan deze niet meer geannuleerd worden.


Garanties en klachten

Manjo’s Mode controleert voor verzending uw bestelling grondig op volledigheid en eventuele gebreken of mankementen en verpakt en verzend uw bestelling met de grootste zorg. De kleuren van de artikelen op de foto`s die op uw computerscherm worden weergegeven kunnen enigzins afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunt u geen garanties claimen.
Als u uw bestelling heeft ontvangen dient u uw bestelling te controleren en constateert u na ontvangst van uw bestelling een gebrek of mankement:
aDan neemt u direct na ontvangst telefonisch contact met ons op via 06 - 55531967.
Wij zullen uw klacht of garantieclaim dan verder afhandelen.
- Kosten welke u moet maken om het artikel aan ons te retourneren zullen bij een gerechtigde garantieclaim voor onze rekening zijn. Uitgesloten van garantie zijn ritsen, bevestigingsdelen en strass-stenen.

Verkeerd artikel

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen dan dient u dit meteen na ontvangst en constatering te melden en wordt dit vanzelfsprekend kosteloos opgelost.
Heeft u nog verdere vragen?
AAarzel dan niet en neem gerust contact op met ons Telefoonnummer : 06 - 55531967
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

© 2017 - 2020 Jlabels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel